Våra tjänster

Vi levererar säkra och kostnadseffektiva el-lösningar till dig. Om du vill ha ett trygghetslarm, en utförd elinstallation eller hjälp med en belysningslösning kan vi utföra arbetet som krävs åt dig. Du kan alltid vara trygg med att vår personal är utbildad och hjälper dig till till den billigaste och smidigaste lösningen. Du kan vara säker på att våra tjänster är utformade för dig som kund. Utöver våra installationer arbetar även vårt företag med installationer på konsultbasis.

Trygghet för oss är viktigt

Vi vet att trygghet är en viktig aspekt för ett kvalitetsrikt liv. Därför är det en prioritering för oss att säkerhetssystemet är anpassat efter dina behov. Vid en konsultation kommer vi fram till den bästa lösningen för dig.

Hjälp ett tryck bort

Med vårt trygghetslarm kan du vara helt säker på att hjälp bara är ett knapptryck bort. Om du har fallit eller skadat dig på något sätt kan du med hjälp av vår installation tillkalla den hjälpen som du behöver. Aldrig mer behöver du vara osäker på hur du ska gå tillväga om något händer.

Elinstallation och belysningslösningar

Att välja rätt företag i el-djungeln kan vara svårt. Installationen ska vara fackmannamässigt utförd och produkterna ska hålla hög kvalitet. Vi är alltid huvud- eller underleverantör till dom lösningarna som vi levererar och har alltid utbildningen som krävs för arbetet. Därför ska du aldrig tveka att höra av dig till oss när du behöver hjälp med din el och belysning.