Om oss

Elektropartner International är familjeföretaget med visionen om att du ska få en så smidig och kostnadseffektiv lösning på dina el-problem som möjligt. God service är viktigt för oss och det kommer vi göra vårt yttersta för att leverera åt dig när du vänder dig till oss för konsultation. Du vara säker på att vi kommer leverera så smidiga lösningar som möjligt.

 Familjeföretaget som levererar kvalitativa lösningar

Vi är ett litet familjeföretag där alla ansikten är bekanta. Därför kommer du aldrig bli fast i telefonväxel eller bli kastad mellan olika enheter. Det var på nittiotalet som Bengt Wallberg bestämde sig för att starta upp företaget Elektropartner International och sedan dess har företaget funnits. Vår kompetens har vi med oss sedan 80-talet från utbildade el och teletekniker. Vår vision? Att erbjuda så kostnadseffektiva och smidiga lösningar till dig som möjligt. Utöver detta erbjuder vi även utbildningar på konsultbasis.

Att du ska känna dig trygg är viktigt för oss

För oss är det inte bara viktigt att du får en bra installation, vi sätter även dig som kund på första plats. Inte nog med att vi levererar säkerhetssystem, vi vill även att installationen och bemötandet ska vara tryggt som möjligt. Därför kan du alltid vara säker på att vår personal är utbildad och har den erfarenhet som krävs. Vi använder bara produkter som är testade och kvalitetssäkrade så vi säkerställer att du inte får bekymmer med det längre fram. Vi kommer alltid ha en fungerande verktygspark så det inte är något som fattas på vägen när vi ska fixa din el.