Spara energi med led-belysning

De nya led-lamporna är inte bara snygga, de är också energisnåla och har lång hållbarhet, så de kan verkligen spara pengar åt dig. Har du funderat på att byta ut dina lampor i huset mot lite modernare belysning tänker du helt rätt! Det är många som byter till led-lampor, inte minst för att sänka energikostnaderna. Låt oss visa alla möjligheter som finns. Kontakta oss, så hjälper vi dig med modern led-belysning i ditt hem!

Led-tejp ger ljus åt hyllor och trappor

Det är modernt att installera stripes, dvs. led-belysning i bandform. Man kan se det i barer, i trappor och som belysning i butikshyllor. Det lyser snyggt och diskret och ger en exklusiv känsla. Led-tejp kan lysa i olika färger, från mysigt varmt sken hemma till ett vitare sken för exponering av varor eller på jobbet. Led-belysningen är en del av modern inredning och dekor, både inomhus och i trädgården. Vi kan installera det åt dig, bara ring oss.

Snygga tillbehör

Vi har lång vana vid elarbeten och hänger också med i den senaste tekniken och nya trender. När vi installerar led-belysning finns det snygga tillbehör att välja bland, till exempel aluprofiler med olika utseenden och med front – skyddsplast – i olika utföranden. Vi har dimmer, transformator som passar till led-tejpen, tillbehör och kablar som du kan behöva. Ditt hem får ett verkligt lyft med led-tekniken. Vi vill bara ha nöjda kunder som gärna anlitar oss igen, så du kan lita på att vi gör allt för att ge dig bästa service.